Browse Twitter Public Accounts with twpublic.com

Enver Hoxhaj's Twitter Account

Enver Hoxhaj's Last Tweets

  • A day of shame! @NobelPrize awards genocide denier and supporter of #Milosevic, Peter #Handke the prize for literature. In a million years this shouldn’t have happened. A truly disgraceful decision of @NobelPrize committee and unacceptable insult to victims of #Serbian genocide
  • Happy Independence Day to #Finland. Here in #Kosovo, we will always be grateful for the support of great people of Finland, like President Ahstiaari, Amb. @sauerka, Helena Ranten, the late Hari Holkeri, and many others. Finland is a true friend to #Kosovo. Congrats @StjernvallPia https://t.co/6bW42b30Ce
  • Thanks for your friendship and support Commissioner @JHahnEU. We look forward to further continue to strengthen #Kosovo’s - #EU relations, as we are fully committed to our European future. https://t.co/bQYWEZpFuc
  • Jemi një komb - do të jemi gjithmonë pranë njëri-tjetrit 🙏🏼🇦🇱🇽🇰 @erionveliaj https://t.co/cHvd8Np7Gx
  • Në këtë 28 Nëntor nuk na bashkon vetëm festa, por na bashkon solidariteti dhe mbështetja për njëri tjetrin. Sot, dhimbjen nga tragjedia në Shqipëri e ndajmë bashkë. Më shumë se kurrë më parë, sot jemi një. E një do jemi edhe në BE e NATO. Urime festa e Flamurit të gjithëve 🇦🇱 https://t.co/aZWQuUDLs9

Enver Hoxhaj's Twitter Friends

Enver Hoxhaj's Twitter Followers