Browse Twitter Public Accounts with twpublic.com

Angela007's Twitter Account

Angela007's Last Tweets

  • Nje PjesE e Mire me inxhizimet mbi Shpernguljen e Shqipetareve qe sot banojne ne turqiU plotesua Tragjedite e Tyre Nje nga Nje ne cikel do marrin pjese Per Perkrahje Like Shaqr... https://t.co/fFjwFVljvY
  • Grupi Vajzave SHqipetare me Tef İzmirde Arnavut Kızların Tef Grubu https://t.co/2hb7YnoilP https://t.co/2hb7YnoilP
  • Tragjedite eShpernguljes se Shqipetareve nga Trojet e Tyre https://t.co/M3M6dctN67 https://t.co/M3M6dctN67
  • Shqipetaret eTurqise perjetojne Kulturen dhe Traditat me sa nga nje shekull Jasht Atdheut https://t.co/2hb7YnoilP https://t.co/2hb7YnoilP
  • Jeta NEN Det Denizin Altında Hayat Yüzlerce Balıklar https://t.co/KldjS7qxvw

Angela007's Twitter Friends

Angela007's Twitter Followers

semih ekren's Twitter Profile Picture

semih ekren

semihekren

Lsmdjsısksmdk's Twitter Profile Picture

Lsmdjsısksmdk

lsksmdk